Senaste nytt!

Idag kan vi presentera ett korttidslån som gäller fram till 11/2 samt två dispensövergångar som gäller säsongen ut.

Från Hockeyallsvenskan och Östersunds IK lånas backen August Hansson in, ett avtal som sträcker sig fram till 11 februari. August har spelat 73 matcher i Hockeyallsvenskan och är en stabil tvåvägsback med bra storlek, 186 cm och 85 kg. 

De två dispensövergångarna gäller målvakten Isac Grönhagen från Luleå Hockey och Helmer Styf från Modo Hockey.

Med dispensövergång menas att spelarna kan vandra fritt mellan klubbarna även efter att transferfönstret stängt.

-Vi är tacksamma att Östersund IK, Luleå Hockey och Modo Hockey gör detta möjligt. August som kommer in till oss har vi bra koll på både på isen där han är en stabil tvåvägsback men även att han utanför isen är en bra person som verkligen ser fram emot att komma till oss under den här perioden.

Isac kommer från Luleå Hockey, han kommer finnas med om det skulle vara behov under våren ifall skador och sjukdomar drabbar våra målvakter.

Helmer Styf som funnits på vår radar innan då vi vet att det är en skicklig spelare med stor potential blev igår klar för oss med dispensövergång. Henrik Gradin, sportchef i Modo, tog jag kontakt med igår och det gick snabbt att få till denna lösning, säger sportchefen Mikael Aaro.