Info inför veckans två matcher

Två viktiga matcher väntar denna vecka på Holmen Center.

Hudik Hockey vill tillsammans med torsdagens matchvärd SMP Parts och lördagens matchvärd Clockwork Hälsingland hälsar er hjärtligt välkomna till Holmen Center.

Läs nedan om det nya väskförbudet.
Svenska Ishockeyförbundet jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra och trygga som möjligt. Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter och följer alltid myndighetsrekommendationer.

Med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån, införs nu ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang, som även påverkar våra matcher i Holmen Center.

Det innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare.
Väskförbud med undantag för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in samt för barns skötväska.

På vårt styrelsemöte i Augusti togs beslut

om att vi blir en kontantfri förening, vilket innebär att vi framöver inte tar emot några kontanter varken på parkeringen, entrén, lotter eller kiosker/cafeteria.

Betalning i Holmen Center:

Parkering – Swish (köper man sin matchbiljett via Tickster kan man även lägga till parkeringsbiljett för 20:- till specifik match)
Parkeringskort för hela säsongen: https://secure.tickster.com/sv/lp9ar29x09aue9r/products
Biljettentré – Kort, Swish & förköp via Tickster på biljett.hudikhockey.se
Cafeteria – Kort & Swish
Kiosker – Swish
Lotter – Swish

På torsdag tar vi mot Vallentuna klockan 19:00. Innan matchstart ska vi tillsammans med Hälsinglands sparbank återigen dela ut en check med ett ekonomiskt bidrag till en lycklig mottagare.
Efter matchen är det autografsignering.

På lördag är det dags för dags för gratismatchen klockan 16:00 hemma mot Lindlöven.
Tack vare flera företag som kommer presenteras på matchen, på hemsidan och i våra sociala medier framöver så är inträdet gratis. Stort tack till er!
Klockan 10:00 på lördag har vår samarbetspartner Bilbolaget premiärhelg av nya Volvo EX30 uppe hos sig. Röda Väktarna kommer att finnas på plats och grilla hamburgare och vårt J18 kommer finnas på plats där man kan utmana dom i prickskytte och bordshockey.
Om man inte tröttnat på burgare eller inte varit upp på Bilbolaget så kan vi glädja er med att våra vänner från Smashed by Hudik åter kommer på besök med sin hamburgevagn till matchen.
Efter matchen är det autografsignering.

Behöver man boka biljett fast det är gratismatch?  Det går givetvis bra att komma till Holmen Center på Lördag utan biljett men vill du däremot säkra din plats och välja vart du vill sitta eller stå så ska du boka din biljett.

Biljetter bokar ni på biljett.hudikhockey.se