Philip Kemi förlänger sitt kontrakt

Philip väljer redan nu att förlänga sitt kontrakt för kommande säsong, 2024/2025, med Kiruna IF. 32-åringen har gjort en lysande säsong med 20 poäng på 34 matcher kombinerat med ett starkt försvarsspel.

 

Vi återkommer med en intervju med Philip senare

 

***

 

Henrik Törmä om kontraktsförlängningen

– Otroligt viktigt att vi kan knyta upp Philip minst 1 år till. Att Philip redan nu skriver på ger oss arbetsro samtidigt som det sänder ut signaler att han tycker det är kul med hockey och tror på det vi gör i Kiruna IF.

 

Philip är otroligt viktigt för oss. Förutom det uppenbara och det alla kan se han utföra på isen, är han en jätteviktig ledare i gruppen. Han hjälper de unga spelarna och ställer höga krav på sig själv och laget.

 

Säsongen 24/25

B #22 Philip Kemi

 

F #3 Jacob Hansson-Geidon

 

(Foto: Sofie Alexandra Kitteröd)