ESK avrundar säsongen med pompa och ståt

Enköping avslutar hockeysäsongen med pompa och ståt i sina två avslutande hemmamatcher i helgen, mot Örnsköldsvik och Vännäs. På uppdrag av ESK-alliansen har man nämligen äran att stå för startskottet för föreningarnas gemensamma 110-årsfirande.

ESK vs ÖRNSKÖLDSVIK: Köp biljett här >>
ESK vs VÄNNÄS: Köp biljett här >>

ESK Hockey delar klubbmärket med ESK Fotboll och ESK Gymnastik och det är i år 110 år sedan den ursprungliga klubben bildades.

Det vill man såklart fira och i samband med lördagens hemmamatch mot Örnsköldsvik har ESK Hockey den stora äran att, med fotbollen och gymnastiken närvarande, stå för startskottet för 110-årsfirandet.

Förutom en ceremoni på isen strax innan nedsläpp så finns övriga klubbar på plats i hallen. Det blir också knattematch och godisregn i de två matchpauserna, samt att CCM är på plats och visar produkter.

Det ryktas också om att de tre föreningarnas ungdomar gemensamt ska bilda en rekordstor hejarklack.

Även om lördagens match är betydelselös för ESK, som säkrade kontraktet i onsdagens match mot Borlänge, så har den stor betydelse för gästande Örnsköldsvik. Det står nämligen mellan dom och Surahammar vilka som får göra Vännäs sällskap i kvalserien mot division 2-lag.

Inför helgens dubbla matcher står dom på samma poäng och dessutom möts man på söndagen. Den av lagen som lyckas bäst på lördagen har därmed bästa utgångsläget inför söndagens match.

I söndagens match mot Vännäs möts dock två lag som inte har något att spela för, mer än att Vännäs ska slipa formen inför stundande kvalserie. Man är nämligen redan klara som tabelljumbo redan inför helgen.

För ESK:s del är söndagens match den sista för säsongen och den sista för nuvarande trupp. Notera att den matchen startar redan kl 14.

 


ESK Hockey – Örnsköldsviks HF
Bahcohallen
Lördag 24 februari kl 16:00

ESK Hockey – Vännäs hC
Bahcohallen
Söndag 25 februari kl 14:00

Förköp biljett här >>

 

BILJETTPRISER

Numrerad sittplats
Vuxen 0-64 år: 120 kr
Pensionär +65 år:  85 kr

Ståplats
Ungdom upp till 19 år: Fri entré
Vuxen 20-64 år: 100 kr
Pensionär +65 år:  75 kr

Rullstolsplats
Rullstolsplats inkl en ledsagare: 75 kr

 

LIVESÄNDNING

   Matcherna sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Live >>
Enköpings-Posten >>