Kiruna plockar upp egen målvakt från juniorerna

Dennis Törmä är nästa spelare som skrivit på en kontraktsförlängning för säsong 2024/2025.

Mattias Älvero om Dennis påskrift:

– Oj, vad det känns kul att vi äntligen får upp en målvakt i vårt representationslag från vår ambitiösa juniorverksamhet! Vi har genom åren slussat upp många egna juniorer men misslyckats på målvaktssidan. Efter år med duktiga och engagerade målvaktstränare på juniorsidan så bär det äntligen frukt.

Dennis har haft en otroligt utveckling under säsongen. Han har mått bra att få vara i en träningsmiljö där han tvingats tävla varje dag. Pricken över i:et blir såklart Dennis debut mot Sundsvall borta.

 

***

 

Säsongen 24/25

M #31 Ludvig Christoffersson

M #01 Dennis Törmä

 

B #10 Melvin Råman

B #11 Willy Halmkrona

B #22 Philip Kemi

 

F #3 Jacob Hansson-Geidon