Mariehus Arena – Platsen att besöka i vår!

Trots att hockeysäsongen tyvärr är slut för våra representationslag finns det flertalet anledningar för dig att besöka Mariehus Arena i vår! Vi kan bjuda på både bra hockey och stora evenemang, allt för att det ska finnas en anledning för dig att ta dig till oss i vår!

Ungdomscuper och camp

Bland annat spelar ett av våra ungdomslag cup, Ica Oxen Cup, 23-24 mars, där det bjuds på bra hockey och säkerligen snygga mål och räddningar!

Dessutom anordnar Mariestad BoIS Hockey en skillscamp med Gustav Wallner! Gustav Wallner är en av Sveriges bästa skillstränare och är bland annat personlig hockeycoach åt Leo Carlsson som draftades som nummer 2 i 2023 års NHL-draft.

Gustav kommer och besöker oss under två intensiva och högkvalitativa dagar den 13-14 april! Läs mer och anmäl dig på länken: SKILLSCAMP MED GUSTAV WALLNER

Elfordonsmässan Skaraborg – en samhällsomställning utan motstycke (4 maj)

Elfordonsmässan Skaraborg återkommer även detta år! Efter förra årets succé byggs konceptet vidare och mässan utökas i både storlek och utformning.

I år kommer mässan äga rum lördagen den 4 maj mellan klockan 10.00-15.00

Likt förra året kommer mängder med intressanta utställare att visa upp det allra senaste inom hållbarhet och miljövänliga lösningar. Du som besökare kommer se allt ifrån nya elbilar till trädgårdsmaskiner.

Dessutom kommer det i år vara en paneldebatt under mässan med intressant innehåll där du som besökare har möjlighet att ställa frågor. Deltagare i paneldebatten är Volvo, Metsä, XR och Mariestads Kommun! Paneldebatten kommer pågå i cirka en timme där företagen kommer diskutera kring Mariestads framtid och omställningen staden står inför. Den vill ni inte missa! Även Väner Energi kommer ha en föreläsning om omställningen som pågår i stan.

Läs mer om Elfordonsmässan – en samhällsomställning utan motstycke på: Elfordonsmässan Skaraborg 4 maj 10.00.15.00

Där hittar du även utställare och huvudsponsorer under mässan.

Givetvis är det fri entré!

Mariestad By Night! (11 maj)

Till våren kommer även årets fest i Mariestad att äga rum i Mariehus Arena! Det blir en helkväll i arenan där band som Simon Swahnström och Husbandet med Totte och Janne Stål kommer uppträda. Dessutom kommer DJ Matthew att inta scenen.

I Mariehus Arena kommer det även finnas foodtrucks från Schlätta Burgers och Viltmat på plats. Passa på att testa deras mat!

Fram till och med sista mars är det ett Early Bird-erbjudande på biljetter för endast 179:-. Det finns ett begränsat antal kvar, så boka din biljett redan nu!

Tiden som gäller är 18.00-01.00 (exakt schema presenteras senare)

Åldersgräns är 20+

Biljetter till Mariestad By Night bokar du på följande länk: Biljetter till Mariestad By Night!