Publikinfo – Femte avgörande semifinal


Hudik Hockey vill tillsammans med söndagens matchvärd Monitor ERP hälsa er hjärtligt välkomna till Holmen Center på söndag.


Parkeringar
Det väntas mycket folk och det pågår fotboll på konstgräset, så kom i god tid och har du möjlighet att promenera eller samåka till matchen så rekommenderar vi det.

Väskförbud & Visitation
Precis som det varit under hela säsongen så gäller fortsatt väskförbud med undantag för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in, samt för barns skötväska.
Svenska Ishockeyförbundet jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra

och trygga som möjligt. Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter och följer alltid myndighetsrekommendationer.

Med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån, så har det under denna säsong införts ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang, som även påverkar våra matcher i Holmen Center.
Det innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare.

Hamburgare
Som vanligt finns våra kära vänner från Smashed by Hudik på plats.

Kontantfritt
Vi är fortsatt en kontantfri förening, vilket innebär att vi inte tar emot några kontanter varken på parkeringen, entrén, lotter eller kiosker/cafeteria.

Betalning i Holmen Center:
Parkering – Swish (köper man matchbiljett via Tickster kan man även lägga till parkeringsbiljett för 20:- till specifik match)
Biljettentré – Kort, Swish & förköp via Tickster på biljett.hudikhockey.se
Cafeteria på ovanvåning – Kort & Swish
Kiosker – Swish
Lotter – Swish, går att förköpa lott redan nu på denna länk: 50/50 lotter

Klicka här för att förköpa dina biljetter

Varmt välkomna till Holmen Center i helgen!