Publikinfo sista matchen för säsongen

Hudik Hockey vill tillsammans med lördagens matchvärd Holmen hälsa er hjärtligt välkomna till säsongens sista hemmamatch i Holmen Center.
Det väntas mycket folk så vi rekommenderar er att komma i god tid!


Parkeringar:
Det väntas mycket folk så har man möjlighet att promenera eller samåka till matchen så rekommenderar vi det.


Biljetter & gratis för ungdomar under 18 år:
Det är hög efterfrågan på biljetter, det är slutsålt på ståplats och skrivande stund endast 3  biljett kvar på sittplats.
Personer under 18 år som går in gratis är hänvisad till att stå under klockan eller på nya ståplatsläktaren.
Det kommer att finnas biljetter att köpa i dörren på onumrerad ståplats, då får man stå antingen under matchklockan, på nya ståplatsläktaren eller i klacken.

 

Väskförbud & Visitation:
Precis som det varit under hela säsongen så gäller fortsatt väskförbud med undantag för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in, samt för barns skötväska.
Svenska Ishockeyförbundet jobbar ständigt för att våra evenemang ska vara så säkra och trygga som möjligt. Vi har under lång tid byggt upp en god samverkan med polis och myndigheter och följer alltid myndighetsrekommendationer.

Med anledning av den av Säkerhetspolisen höjda terrorhotnivån, så har det under denna säsong införts ett antal trygghetsstärkande åtgärder i samband med evenemang, som även påverkar våra matcher i Holmen Center.
Det innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare.


Hamburgare:

Tyvärr har Smashed by Hudik inte möjlighet att vara på plats idag. Vi tackar Smashed by Hudik så mycket för denna säsong och vi hoppas vi ses nästa säsong igen!

Kontantfritt:
Vi är fortsatt en kontantfri förening, vilket innebär att vi inte tar emot några kontanter varken på parkeringar, entrén, lotter eller kiosker/cafeteria.

Betalning i Holmen Center:
Parkering – Swish (köper man matchbiljett via Tickster kan man även lägga till parkeringsbiljett för 20:- till specifik match)
Biljettentré – Kort, Swish & förköp via Tickster. Klicka här för att förköpa dina biljetter

Cafeteria på ovanvåning – Kort & Swish
Kiosker – Swish
Lotter – Swish, det går att förköpa lott redan nu på denna länk: 50/50 lotter

Varmt välkomna till Holmen Center, nu fyller vi hallen för en sista gång den här säsongen!