Vilmer stannar i Mörrum!

Mörrumskillen och förstaårssenioren Vilmer Stahmann, 20, slog igenom med dunder och brak i vintras. Han var en av Goisets mest tongivande spelare och svarade för 13 mål och elva målgivande passningar efter jul. Det innebar delad andraplats i målligan och femte plats i hela Vårseriens poängliga.

Nu har Vilmer bestämt sig: han kör vidare med Jössarinken som hemmaplan!

”I slutändan var det inget svårt val. Det känns naturligt att stanna i Mörrum. Jag ska göra allt jag kan för att bli ännu bättre. Jag kommer inte att jobba den här sommaren, det blir bara träning. Jag ska lägga tiden i gymmet och kanske lite på golfbanan och vid havet också”.

#24 har målsättningen klar: Mörrum ska kriga i toppen!

”Vi ska kunna slå alla lag och vi ska spela de viktiga matcherna. Förra året var vi väldigt många förstaårsseniorer i laget. Den här säsongen har vi fått mer erfarenhet och ska kunna vara med direkt från start i serien och vinna matcher”.

Mathias Lönqvist i Mörrums sportgrupp gnuggar händerna över Vilmers namnteckning.

”Det är en egen produkt som vi hoppas få se på Jössa i många år framöver. Det är skönt att kunna behålla en sådan spelare. Det är viktigt att ha en ryggrad att bygga laget runt, att slippa börja om varje år”.

”Vilmer gjorde en väldigt bra säsong, trots att det var hans första år som senior. Och han kommer att bli ännu bättre. Han är inte enbart en spelare som är jobbig för motståndarna att möta, han är även duktig i offensiven och har många andra bra kvaliteter”.

Vilmer på Eliteprospects: Vilmer Stahmann – Stats, Contract, Salary & More (eliteprospects.com)

LAGBYGGET 2024/25

#?? Leo Klavhed, b.
#26 Hugo Blomberg, b.

#11 Samuel Wälimaa, f.
#13 Khalid Ibrahim, f.
#24 Vilmer Stahmann, f.
#66 Mathias Kemppi, f.

Foto: Martin Eriksson/Brahe Media