Wecall Sports ny huvudpartner till Hudik Hockey

Hudik Hockey och Wecall Sports utökar partnerskapet.

Hudik Hockey och Wecall Sports har samarbetat under flera års tid, nu stärks samarbetet ytterligare då Wecall blir huvudpartner fram till och med säsongen 2027/2028.

Hudik Hockey och Wecall Sports har en lång historia av ett fint samarbete så för oss känns det fantastiskt roligt att stärka det och fortsätta vår resa ihop. Med det nyskrivna huvudpartneravtalet vill vi tillsammans nå nya framgångar.” säger Hudik Hockeys Marknadsansvarige André Norman-Enström.

Wecalls Sports Avdelningschef Dennis Thorén säger såhär om det stärkta partnerskapet.
”Det känns helt naturligt att växa i partnerskapet med Hudik Hockey. Vi har i flera år hittat rätt i vårt arbetssätt och nu spelar tiden oss också rätt att öka våra investeringar i föreningen. Vi ser att Hudik Hockeys framtida arbete både på och utanför isen bär frukt och den resan vill vi vara med på framåt. Här har vi en unik möjlighet att stärka värden för varandra”
.

Wecall Sports är en del av Wecall Gruppen, som är ett av Sveriges ledande Kontaktcenterbolag och är verksamma i hela Europa. Förutom deras position i näringslivet är de även frekvent förekommande i idrottsvärlden genom just Wecall Sports. En marknadsledande aktör när det kommer till att rekrytera partners till elitidrotten genom både föreningar och förbund i Sverige.