Rådberg ny i ÖHF

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan meddela att man skrivit kontrakt med backen Andreas Rådberg.
Avtalet mellan ÖHF och Rådberg gäller över säsongen 2024/2025.
– Andreas är en spelare som vi följt under några år och att vi nu får honom till oss känns bra, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF och fortsätter:
– Han har gjort två säsonger i Hockeyettan vilket är värdefullt. Andreas har fina egenskaper i spelet med puck, är kreativ och vi både tror och hoppas att han ska utvecklas ytterligare i ÖHF och bli en viktig spelare i laget.

21-årige Rådberg, som mäter 175 cm och väger 74 kg, är en rightskjutande back som ursprungligen kommer från huvudstadsområdet. Juniorutbildningen fick han i Luleå och i Hockeyettan har han tidigare representerat Kalix, Huddinge och Linden.
– Det känns lika bra som spännande att flytta till norr igen. Jag trivdes där tidigare och är säker på att jag kommer att trivas i Örnsköldsvik. ÖHF är ett ungt lag, en förening som satsar på att utveckla individer och att bli en del av det ser jag fram emot, säger Andreas Rådberg.

Kontraktsläget i ÖHF:
Målvakter: Tamas Antek, Leo Granholm.
Backar: Hannes Alander, Vilgot Eriksson, Elias Hörnquist, Emil Jonsson, Andreas Rådberg.
Forwards: Anton Boström, Elias Boström, Lukas Carlsson, Joel Kinnander, Sander Skröder, Oliwer Stensson, Alex Mani Sveinsson.

#ÖHF #hockeyettan