Fansens spelare säsongen 24/25

Teemu Siironen är fansens spelare säsongen 24/25

 

Succéspelaren från förra säsongen har förlängt sitt kontrakt och kommer tillbaka till Lombia och Kiruna. Siironen skrapade ihop 33 poäng, 16 mål, på 33 matcher och charmade publiken med en kombination av offensiva aktioner och hårt jobb.

 

Mattias Älvero om Siironens förlängning:

-Jag är övertygad att alla fans som bidragit till fansen spelare är otroligt nöjda att Siironen blir deras spelare. Jag hade inte bytt ut Siiro mot någon annan center i ligan. Förutom hans uppenbara offensiva skills är han grym i spel 4-5, 3-5 osv. Nu har Siiro fått känna på svensk hockey och jag är säker på att nästa säsong blir ännu bättre, avslutar Mattias Älvero.

 

***

Säsongen 24/25

M #31 Ludvig Christoffersson

M #01 Dennis Törmä

 

B #10 Melvin Råman

B #11 Willy Halmkrona

B #22 Philip Kemi

 

F #19 Teemu Siironen
F #xx Henrik Märsk   (Ny från Esbjerg, Danmark)

F #12 Svante Koivuniemi

F #03 Jacob Hansson-Geidon