Kiruna plockar hem Johannes Mäki från Luleå

Johannes Mäki klar för säsongen 24/25

 

Johannes Mäki är nästa spelare in i laget. Johannes, en Kirunakille och egen produkt, har fått sin juniorutbildning i Luleå och återvänder nu tillbaka till KIF. Johannes har förutom juniorhockey fått testa på spel i SHL under i tiden Luleå.

 

Mattias Älvero kommenterar Johannes underskrift

-Kul! Johannes är en ambitiös spelare som vill framåt och uppåt i sin karriär. Han har utvecklats i Luleå och är en användbar spelare i alla typer av situationer i matcher. Jag kände Johannes redan då han var 14 år och gjorde matcher i J20, där jag var tränare. Det här kommer bli bra!

 

***

Säsongen 24/25

M #31 Ludvig Christoffersson

M #01 Dennis Törmä

 

B #10 Melvin Råman

B #11 Willy Halmkrona

B #22 Philip Kemi

 

F #xx Johannes Mäki   (Ny från Luleå HF J20)

F #19 Teemu Siironen

F #xx Henrik Märsk   (Ny från Esbjerg, Danmark)

F #12 Svante Koivuniemi

F #03 Jacob Hansson-Geidon