Hagström är klar för sin sjunde säsong i KIF

Vi börjar bli vana att se Hampus Hagström i regnbågströjan, och nu har har han signerat ett rykande färskt kontrakt för säsongen 24/25. Man kan nog benämna han som en ung veteran i sammanhanget, 23 år ung och redan 175 matcher i hockeyettan. Hampus kommer från sin målmässigt bästa säsong i a-lagskarriären och nu hoppas publiken att få se mer.

 

Mattias Älvero kommenterar Hampus förlängning: -Viktigt! Hagge har spelat många matcher i KIF och är en viktig del av stommen i laget. När Hagge är påkopplad och bra så är laget ofta bra. Utmaningen för Hagge blir att höja lägstanivån och ta ett större ansvar i gruppen.

 

***

Säsongen 24/25

M #31 Ludvig Christoffersson

M #01 Dennis Törmä

 

B #10 Melvin Råman

B #11 Willy Halmkrona

B #22 Philip Kemi

 

F#28 Hampus Hagström

F #xx Matej Galbavy   (Ny från Strömsbro IF)

F #xx Johannes Mäki   (Ny från Luleå HF J20)

F #19 Teemu Siironen
F #xx Henrik Märsk   (Ny från Esbjerg, Danmark)

F #12 Svante Koivuniemi

F #03 Jacob Hansson-Geidon