Sebastian Fuchs ny huvudtränare i Piteå Hockey

Piteå Hockey kan idag presentera vår nya huvudtränare för A-laget.

Vi säger varmt välkommen till Sebastian Fuchs som har skrivit på ett 2-årsavtal med Piteå Hockey. Sebastian ansluter från Luleå Hockeys J18-lag där han har varit verksam de två senaste säsongerna. 

-Vi är jätteglada att kunna välkomna Sebastian Fuchs till Piteå Hockey. Vi har fått ett jättebra intryck av Sebastian som person och han innehar de egenskaperna vi har sökt. Han kommer att komma in och fortsätta på den resa vi har börjat. Han har ett enormt driv och är strukturerad och passar in perfekt i vår profil.

Han har en stor förmåga att utveckla spelare på både grupp och individbasis, vilket har synts klart och tydligt under hans år i Luleå Hockeys juniorverksamhet. Vi har träffat och intervjuat en hel del kandidater under den senaste tiden men inget har känns så rätt som det här och vi är helt övertygade om att det här är den mest optimala lösningen för oss, säger Piteå Hockeys ordförande Kjell-Anders Johansson.

För mer information läs: www.pt.se/sport