Ekstrand fortsätter i ÖHF

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan meddela att man skrivit kontrakt med forwarden Axel Ekstrand.
Ekstrand kom till föreningen i februari 2022 och han har nu signerat ett avtal som sträcker sig över säsongen 2024/2025.
– Jag känner stort sug för att fortsätta utvecklas som spelare. Jag tycker att jag hela tiden under min tid i ÖHF tagit kliv och det vill jag fortsätta med. Jag trivs bra i både förening och stad, och är glad över att fortsätta vara en del av det här, säger Axel Ekstrand.

Ekstrand, född 1999, har gjort totalt 75 matcher i ÖHF-dressen och den senaste säsongen var han del i kaptensbesättningen.
– Axel är laglojal samtidigt som han har en vinnarskalle som betyder mycket. Axel är en spelare som sätter en standard i gruppen när det kommer till träning och förberedelser. Han är användbar i alla spelformer, och klarar också av att hantera olika roller vilket är ett klart plus. Axel har hela tiden tagit steg och så hoppas vi det ska fortsätta, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Kontraktsläget i ÖHF:
Målvakter: Tamas Antek, Leo Granholm.
Backar: Hannes Alander, Arvid Carlsson, Vilgot Eriksson, Elias Hörnquist, Emil Jonsson, Andreas Rådberg.
Forwards: Axel Ekstrand, Anton Boström, Elias Boström, Lukas Carlsson, Joel Kinnander, Sander Skröder, Oliwer Stensson, Alex Mani Sveinsson, Olle Söderlund, Filip Wiberg.

#ÖHF #hockeyettan