PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Målvakstduon är spikad

Egna produkten William Larsson är klar.
Förra året spelade William i vårt j20 lag där han höll hög klass under hela säsongen.
Han spelade också två matcher med a-laget som resulterade i två vinster och närmare 92 i räddningsprocent.
Nu har han skrivit kontrakt med Hudik Hockeys a-lag, vilket gör att målvaktsduon är spikad.

-Otroligt roligt att vi skrivit kontrakt med William från våra egna led. Han är riktigt proffsig i träning och uppförande. Han visade redan ifjol att han är mogen för steget från junior till senior. Vi känner oss mycket nöjda med vår målvaktsduo kommande säsong. Säger Hudik Hockeys sportchef Lars ”Lillis” Lövblom.

– Det känns väldigt kul och jag är väldigt tacksam att jag får skriva mitt första a-lagskontrakt i min moderklubb.
Det ska bli riktigt skoj att få samla mer erfarenhet i division 1. Jag ser framemot att få lära mig så mycket som möjligt och jag tror att jag kommer få mycket hjälp och stöd från Adam som är en rutinerad målvakt som varit med på hög nivå länge, samtidigt ska det bli inspirerande att tävla mot honom. Säger William Larsson.

William Larsson (G)
Född: 2004-10-16.
Längd: 177 cm.
Vikt: 79 kg.
Moderklubb: Hudiksvalls HC.
Övriga klubbar: Gällsta IK (lån), Lindefallet SK (lån) och Bollnäs IS (lån).