Ny sportchef i Piteå Hockey

Anton Wallsten blir ny sportchef i Piteå Hockey och efterträder Mikael Aaro som sedan tidigare har lämnat för hockeyallsvenska Nybro Vikings.

-Efter en lång och noggrann rekryteringsprocess så känns det mycket bra att äntligen kunna tillsätta sportchefstjänsten. Vi i Piteå Hockey är glada att ha kunnat hitta den här lösningen som vi både tror och hoppas kan ta oss framåt. Anton har många av de kvalitéer och egenskaper som vi har letat efter. 

Att åter ha en renodlad sportchef är något som vi tror kan lyfta hela organisationen samt minska belastningen på vår nya huvudtränare, säger Piteå Hockeys ordförande Kjell-Anders Johansson.

Piteå Hockeys Tävlingskommité består från och med nu av Piteå Hockeys ordförande Kjell-Anders Johansson, nye sportchefen Anton Wallsten, Patric Jonsson, Johan Wikberg, Tobias Mård, Tomas Stark och Torbjörn Lindberg-Skarin samt vid behov den nye A-lagstränaren Sebastian Fuchs.

För mer information läs: www.pt.se/sport