Piteå Hockey värvar hemvändande forward

Truppen fortsätter att växa och idag kan vi presentera ytterligare ett nyförvärv.

Den Piteåfostrade forwarden Oskar Lundkvist vänder hemåt till Piteå Hockey efter ett par år i Luleå Hockeys juniorverksamhet. Kontraktet med Oskar är skrivet på 1 år.

Lundkvist hade en fin poängproduktion under föregående säsong med Luleå Hockeys J20-lag med 41 poäng på 39 matcher samt spelade 7 matcher i Piteå Hockey och hann även med en lånesejour i hockeyallsvenska Östersunds IK.

-Vi är mycket glada att Oskar har skrivit på för Piteå Hockey. Det är en spelare som är fostrad i vår egen verksamhet och för oss är det viktigt att spelare av hans karaktär väljer att komma hem. Oskar är en oerhört skicklig spelare som gillar att vara kreativ, vilket vi kunde se under hans matcher med oss under förra säsongen. Han kommer att tillföra ytterligare en dimension till vårt offensiva spel, säger Piteå Hockeys ordförande Kjell-Anders Johansson.

För mer information läs: www.pt.se/sport