Pressmeddelande från Hudik Hockey: Axel Olsson förlänger kontraktet

Axel Olsson stannar kvar i Hudiksvall.

Axel har Lindefallets SK som moderklubb och har gjort ungdomsår i Hudik Hockey, när det var dags för hockeygymnasiet så föll valet på Östersund. Efter junior och seniortid i Östersund så blev det två säsonger i Väsby innan han under fjolårets säsong på deadline day skrev på för Hudik Hockey.
Nu är det klart att Axel spelar i Hudik Hockey även kommande säsong.

-Tacksam för förtroendet i form av ett nytt kontrakt! Hade en riktigt bra tid från att jag anslöt i slutet på förra säsongen, bara gott att säga om allt och alla runtomkring föreningen.
Det ska bli riktigt skoj att få vara med från start och med ambitionerna att det är vi som får stå och fira med våra supportrar efter säsongens sista match, säger Axel.

-Axel hade en liten startsträcka när han kom ifjol eftersom han inte spelat kontinuerligt på slutet i Väsby men efter 2-3 veckor var han inne i grejerna. Han är viktig i boxplay, i avgörande lägen, defensivt stark och kan komma under skinnet på motståndarna, då är han som bäst. Glad och bra kille i laget som kommer från närområdet. Jag tycker Axel kan fylla Lukas Enqvist skor, det visade han i slutet av säsongen ifjol. Säger Hudik Hockeys sportchef Lars ”Lillis” Lövblom.


Axel Olsson  (C)

Född:  1997-06-28.

Längd: 180 cm.

Vikt: 83 kg.

Moderklubb: Lindefallets SK.

Övriga klubbar: Hudik Hockey, Östersunds IK, Brunflo IK (lån), Väsby IK och Brödernas/Väsby.