Viggo Nordström klar för Piteå Hockey

Truppen växer och idag har Piteå Hockey gjort klart med den talangfulle forwarden Viggo Nordström. Den 20-årige forwarden med rötterna i Luleå spelade förra säsongen med West Kelowna Warriors i den kanadensiska ligan BCHL. 

Viggo har varit en pålitlig poängplockare under sina år i Luleå Hockeys juniorverksamhet och var även lagkapten under sin sista säsong i deras J20-lag innan flytten över Atlanten. 

-Viggo är en oerhört ambitiös kille med bra driv som vi kommer ha mycket glädje av kommande säsong och vi är glada över att ha lyckats knyta till oss honom. En spelskicklig forward med näsa för mål som älskar att träna och vill ständigt bli bättre. Han har alla förutsättningar att anpassa sig till seniorhockeyn på ett bra och effektivt sätt, säger Piteå Hockeys sportchef, Anton Wallsten.

För mer information läs: www.pt.se/sport