PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Filip Lander förlänger kontraktet!

Filip Lander går in på sin sjunde säsong med Hudik Hockey

Filip kom till Hudik Hockey inför säsongen 2017-2018. Han vände hem till moderklubben Timrå IK 2019-2020 men säsongen efter det återvände han till Hudik Hockey och har funnits hos oss sen dess. Nu är det klart han blir kvar ytterligare en säsong i Hudik.

–Glädjande att Filip kör på en säsong till. Han är en naturlig ledare och ett proffs såväl på som utanför isen. En nyttig tvåvägsback som varit i klubben många säsonger och som alltid ger sitt yttersta för laget. Säger Filip Algeman, huvudtränare i HHC.

–Det var självklart för mig att förlänga med Hudik Hockey. Jag och familjen har rotat oss i Hudiksvall och jag trivs otroligt bra i föreningen. Vi kommer ha ett slagkraftigt lag även kommande säsong och det tåget vill jag gärna vara med på,  jag ser framemot kommande säsong och hoppas på ett minst lika bra stöd på läktaren som föregående säsong, säger Filip.

 Filip Lander (D).

Född: 1995-03-22.

Vikt: 84 kg.

Längd: 177 cm.

Moderklubb: Timrå IK.

Övriga klubbar: Timrå J18, J20, A-lag, Sundsvall, Ånge, Hudik Hockey.