PRESSMEDDELANDE från Hudik Hockey: Philip Eriksén förlänger kontraktet!

Fysiske backen stannar i Hudik Hockey.

Den fysiske backen Philip Eriksén kom till Hudiksvall inför fjolårets säsong från allsvenska BIK Karlskoga, nu står det klart att han spelar i Hudiksvall även kommande säsong.

-Jag trivs bra i staden och föreningen, har blivit väl omhändertagen av alla i och runt laget sen första dagen. Jag vill fortsätta utvecklas här i Hudik Hockey och vill bidra till att våra fans ska få fira efter sista matchen kommande säsong, det är dom värda, säger Philip Eriksén.

-Philip kom förra säsongen från allsvenskan. Gjorde en godkänd första säsong. Jag förväntar mig att han tar kliv denna säsong. Hans styrkor i defensiven och det fysiska spelet är något som vi behöver. Säger Hudik Hockey sportchef, Lars ”Lillis” Lövblom.

Philip Eriksén (B)

Född: 2002-05-31.

Vikt: 84 kg.

Längd: 182 cm.

Moderklubb: KB65.

Övriga klubbar: Modo Hockey U16 & J18, KB65 U16 & A-lag, Luleå HF J18 & J20, Kalix HC, Timrå IK J20, BIK Karlskoga J20 & A-lag, Lindlövens IF.