Calle Åsell stannar kvar

Calle Åsell har skrivit på för en ny säsong med Brödernas/Väsby.

Därmed går Calle in på sin fjärde, raka säsong i moderklubben kommande säsong. 

Calle Åsell gjorde en av sina poängbästa sejourer i föreningen den gångna säsongen. Han hann med att göra 23 poäng på 21 spelade matcher under grundserien samt i starten på Allettan, innan en skada höll honom borta från spel under en längre tid.

Men lagom till kvalspelet gjorde han comeback, och stod där för ett sedvanligt hårt arbete, vilket bidrog till att laget tog sig igenom två kvalrundor och hela vägen fram till kvalserien.

Calle står alltid för ett hårt arbete ute på isen, och är stark i närkamperna och bidrar därmed, förutom poäng, ett tungt bombardemang mot motståndarförsvaren, vilket är en nog så viktig detalj i dagens hockey.

Läs mer om lagbygget här

Krister Holmgren
Foto: Mikael Einarsson Nisser