Tisell: ”Vi går in med ett öppet sinne”

Nybro Vikings har tagit sig vidare till Playoff 2 och möter Hudiksvalls HC i bäst av tre matcher. Matchserien inleds under tisdagskvällen hemma i Liljas Arena. Nybro avslutade Playoff 1 med att vinna matchserien mot Nyköpings SK. Hudiksvall slutade på en tredje plats i den Norra Allettan och kliver in i Playoff 2 efter en veckas vila.

Datum: Tisdag den 03 mars.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Dina tankar inför morgondagens match mot Hudiksvall?

– Det blir spännande att få möta ett helt nytt lag. Vi är lite nya för dem och dem är lite nya för oss. Vi går in med ett öppet sinne och får se vart det tar vägen.

Vad tar du med dig från Playoff 1 och matcherna mor Nyköping?

– Det var skönt att vi fick avsluta bra i lördagens match. Då tycker jag att vi var ett lag att känna igen mer om jag säger så. Jag tycker inte att vi var det riktigt i de två första matcherna mot Nyköping. Det var härligt att vi var tillbaka på banan, det var fartfyllt, disciplinerat och det var bra bakåt och farligt framåt. Det vill vi ta med oss in i Playoff 2.

Läget i truppen?

– Det är tveksamt om Bolin kommer att kunna vara med imorgon. Det är också tveksamt med Lennartsson, vi får besked om hans avstängning imorgon förmiddag. I övrigt är alla på benen.

Lycka till i morgondagens match mot Hudiksvall!

– Tack så mycket!