Kalix tog 3 poäng i Vännäs

Kalix börjar matchen bra och tar också ledningen med 1-0 efter 6 minuter genom Levi Wunder som hade kunnat vara något mål större. Under de sista 10 minuterna får Vännäs några långa anfall i Kalix zon. Kvitteringen kommer med 4 minuter kvar av perioden när man tappar bort en motståndare ensam framför mål som inte gör något misstag 1-1. Perioden klart till Kalix. Skott 5-14.

Andra perioden är en halv minut gammal när Vännäs gör 2-1 efter ett backskott som ändrar riktning och ställer Anton i målet. En dryg minut senare gör Kalix 2-2 efter ett fint anfall målskytt Linus Håkansson. Kalix för matchen och med fem minuter kvar av perioden kommer 2-3 när Liam Lundberg styr in ett backskott av Felix Nilsson. 2-4 kommer med två minuter kvar av perioden när Kalix spelar med en spelare mindre. På en omställning blir William Halden sist på pucken. Skott 13-16

Tredje perioden med två mål upp börjar Kalix stabilt och försvarar ledningen bra. Men med tio minuter kvar överbelastar Kalix vid långsargen i egen zon och tappar bort en  Vännäs spelare på motsatta sida som fritt kan åka in och göra 3-4. Resterande tid av perioden krigar Kalix bra för att rädda första segern på bortais vilket också blev verklighet. Skott 10-9.