Målrik förlust i förlängning

Det blev mycket mål när Lindlöven gästade Strömsbro IF för ett returmöte. Det första mötet i Lindehov slutade med en storslagen seger med 4-1, under onsdagen fick Gävlelaget sin revansch där de avgjorde matchen efter 48 sekunder i förlängning.

Det började illa för Lindlöven, som redan efter fem minuter i den första perioden låg i underläge med 2-0. Joshua Karlsson spräckte Lindlövens nolla där Strömsbro tog tillbaka sin tvåmålsledning, bara minuten efter Lindes första mål i matchen.

Med mål från både William Hedlund och Anton Karlsson, så lyckades Lindlöven att kvittera till 3-3 innan perioden avslutades.

I den andra perioden lyckades Alexander Sunnefors att ge Lindlöven ledningen och inför den tredje perioden var ställningen 3-4.

Kvitteringen från Strömsbro kom snabbt inom den tredje perioden, där de även tog tillbaka ledningen med närmare fem minuter kvar av ordinarie matchtid. Med en fin assist från Philip Nyberg så lyckades däremot Maxim Semjonov att kvittera matchen till 5-5, innan periodens slutsignal.

Efter många gjorda mål i matchen så blev det däremot hemmalaget som fick det sista jublet. Bara 48 sekunder in i förlängningen så kom det avgörande målet för Strömsbro. Det blev en jämn kamp matchen i genom, där Lindlöven fick se sig slagna med 6-5.