Nu är vi på väg uppåt

Efter två matchers skadefrånvaro så var Ludvig Collberg tillbaka i spel igen i söndagens segermatch mot Lindlöven. Och inte märktes det att han varit borta, han var pigg och alert direkt och gjorde också Bois första mål. Nu tror han att laget är på väg uppåt igen

Tillbaka från skada och mål direkt!

Ja det var otroligt skönt! Vi hade bra snurr i anfallszon och ”Malma” får över den och jag bara bombar. Det var bra skymning av Söderlund med.

I sudden var du nära att bli tvåmålsskytt då du skött i insidan av kryssribban.

Ja det var inte långt ifrån, men det kan inte alltid gå rätt.

Du har ju missat två raka matcher, matcher som laget kanske gått lite knackigt i. Hur har det varit att stå vid sidan av?

Det var skönt att vara tillbaka, det är alltid skönt att spela matcher. Man har varit lite irriterad över att det inte gått som man velat resultatmässigt, men det känns som att vi är på väg åt rätt håll.

Ja för igår gjorde ni en riktigt bra match!

Ja det gör vi. Vi gör en bra och stabil match tycker jag.

Framför allt så inledde ni väldigt starkt…

Ja vi var väldigt nöjda med de första 12 minuterna, det är alltid skönt med en bra start.

Imorgon väntar Grums på bortaplan. Tankar inför den matchen?

Vi vet att Grums är duktiga hemma och farliga. Men vi vann 3-0 senast mot dom så vi har lite övertag på dom. Hoppas vi kan sätta första tidigt som vi gjorde förra matchen, det kommer bli viktigt.

Vad gjorde ni bra då?

Den matchen är nästan vår bästa match för säsongen. Vi höll dom utanför och spelade en bra hockey hela matchen.

Du har inlett säsongen väldigt piggt med 4 mål och 2 assists trots att du missat några matcher. Du måste vara nöjd?

Ja jag är jättenöjd! Jag känner att jag har kommit in bra från start denna säsongen, jag fortsätter från där jag slutade den förr, och då är det roligt att poängen trillar in.

Hur skönt var det att vinna igen?

Jätteskönt! Poängen är viktiga nu när vi ligger där vi ligger och skönt att komma in på vinnarspåret igen. Det bygger på självförtroendet, vi har haft några torsk men nu går det upp igen.

 

Av Krister Holm

Foto Anna Engström