Sun 24 Jan Slut
Hockeylag TRO 2
Hockeylag VIS 1
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag NYB 5
Hockeylag VIM 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag KAR 3
Hockeylag SKÖ 6
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag MAR 3
Hockeylag HUD 2
Sun 24 Jan Slut
Hockeylag DAL 7
Hockeylag MÖR 2
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag VIS -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag MÖR -
Hockeylag SKÖ -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag HUD -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag MAR -
Wed 27 Jan 19:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag KAR -

Klubbchefen har ordet

Gott Nytt År 2021 alla fantastiska BoIS:are!
Lätt att säga och förhoppningsvis lätt att tycka.

Mariestad BoIS Hockey önskar alla spelare, ledare, supportrar och sponsorer ett riktigt Gott Nytt År. Vi går emot ljusare tider, om inte annat årstidsmässigt. Som den optimist jag är känns det absolut som att vi har en ljusare tid att vänta 2021 på de flesta plan.

Sportsligt
A-laget har som bekant spelat färdigt grundserien och där placerat sig 2:a. Det betyder att fortsatt spel i Allettan Södra väntar. Två matcher i Allettan är avverkade och seriestarten gav 1 poäng borta mot Nybro och 3 poäng hemma mot Mörrum. En lovande start som gav mersmak och nu drar det igång på allvar. Våra motståndare i Söderettan denna säsong blir Nybro, Mörrum, Vimmerby, Visby/Roma, Skövde, Troja/Ljungby, Huddinge, HC Dalen och Karlskrona. Idel topplag så det gäller för vårt lag att ge allt i samtliga matcher.

Coronaläget
Föreningsverksamheten idag är att förutom A-lagets fortsatta spel, helt satt i träda. Att hela vårt fundament som barn, ungdom och juniorverksamheten är stoppad är inte bara beklagligt utan kan också vara förödande på sikt. Vi är mycket medvetna om vilken samhällsnytta vi representerar och därför är vi extra ledsna över att dessa verksamheter är nedstängda.

I Mariestad BoIS Hockey tar vi vårt ansvar och följer myndigheternas rekommendationer. Vi tar inga som helst risker vad gäller smittspridning, allt för att vi inom en snar framtid ska kunna återgå till normal verksamhet. Nedan följer ett utdrag ur Region Syds beslut gällande nuläget.

Tävlingskommittén i Region Syd har beslutat att ändra tävlingsbestämmelserna för säsongen 2020/2021 och gör följande omställning:
Inte genomföra några kval mellan distriktsnivån och regionnivån, och inte heller inom regionnivån, och att till följd av det kvalificerar sig inga nya lag från Hockeytvåan till Hockeyettan, Hockeytrean till Hockeytvåan, DamEttan till SDHL, det kommer heller inte att genomföras några kval till J20 Regional Syd, J18 Regional Syd, J18 Division 1 eller U16 Regional Syd. Spel i Hockeytvåan, Hockeytrean, DamEttan, J20 Regional Syd, J20 Division 1, J18 Regional Syd, J18 Division 1, J18 Division 2 samt U16 Regional Syd återupptas inte under innevarande säsong.
Covid-19-pandemin har en enorm påverkan på hockeysäsongen framför allt för våra barn och ungdomar. Självklart arbetar SDF:n för och hoppas att matchspel kan återupptas senare under säsongen, något som givetvis är helt beroende på smittläget.

Det är mycket vi saknar i dessa tider, alla tusentals supportrar som alltid bevistar våra matcher, vi saknar våra härliga ungdomar och juniorer samt hela den sjudande aktivitet som präglar vår förening.

Håll ut och Håll er friska, så ses vi snart i Mariehus Arena.

Jonny Odhner
Klubbchef