Sommarhockeyläger 2022

På grund av en rad olika omständigheter har vi inte förrän nu kunnat ta beslut om att genomföra vårt uppskattade sommarhockeyläger. I år kommer vi att köra vecka 33, 15-18 augusti. Ansvariga för ispassen kommer att vara Andreas Appelgren, Johan Eklund och Peter Isgren. Till sin hjälp kommer dom att ha flera av våra duktiga juniorer.
Information
Vecka 33:  15-18/8, måndag – torsdag. Eftersom vi bara har läger under en vecka i år, så kommer vi att dela upp ungdomarna i två grupper. En grupp med 2007-2010 och en grupp med 2011-2013. Pris: 2350 kr (2050 kr för BoIS-medlemmar)
I priset ingår frukt, mellanmål, lunch och en fyspåse med shorts, t-shirt och strumpor.
Spelare från BoIS har förtur, men lägret är även öppet för spelare från andra föreningar!
Lägret är ett dagläger som pågår mellan kl 08.00-16.00 och deltagarna sover hemma. Under lägret kommer det att vara 3 ispass/dag, fys/spänst samt andra aktiviteter vid sidan av. Allt för att få med både hockeymässig utveckling men även lite sommarglädje!
Anmälan
Anmälan sker digitalt via länken nedan.
När anmälan är registrerad får du en faktura på anmälningsavgiften (500kr) skickad till dig via mail. Faktura för resterande del av avgiften mailas ut i början av juli och skall vara betald innan lägret påbörjas. Mail med schema och info skickas ut innan lägerstart.
SISTA ANMÄLNINGSDAG 30/6 2022
Återbud
Mariestad BoIS Hockey behåller alltid 500 kr för administrativa kostnader. Vid återbud efter den 7 Juli behåller föreningen hela avgiften. Undantag gäller vid skada eller sjukdomsfall, då återbetalas hela avgiften minus 500kr. Detta mot uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att delta. För deltagare som påbörjat lägret men inte fullföljer veckan sker ingen återbetalning.
Schema och övrig info mailas ut under V32.
Varmt välkomna till vårt sommarhockeyläger i Mariehus Arena!