Starkt att kunna vända och vinna matchen!

Bois stod idag för en grymt stark vändning när man gick från ett 2-1-underläge till en 4-2-seger mot Tranås. Mannen bakom vändningen var Erik Olsson, som gjorde både 2-2 och 3-2. Hemsidan tog sig givetvis ett snack med matchhjälten!

Gratulerar till segern!

– Tack så mycket!

Vad har du att säga om matchen?

– Jag tycker vi spelar bra i första och tredje. Andra är sämre, vi går ner oss och de steppar upp, men skönt och starkt att kunna vända matchen och åka hem med alla poäng.

Och mannen bakom det var Erik Olsson!

– Ja det var skönt att kunna bidra!

Berätta om dina två mål!

– Första kom efter ett flygande anfall där jag fick ett bra pass av ”Blomman” (Anton Blomberg), jag kommer runt backen och skjuter och målvakten tappar in den.

– Andra kom efter ett längre anfall där vi håller i pucken bra och så kommer jag fri i mitten och ”Blomman” hittar mig och det är bara att skjuta. Det var två fina framspelningar…

Det var en del diskussion efter 2-2, såg du att pucken var inne?

– Ja pucken var inne, det gick rätt snabbt ändå, linjedomaren såg det och hjälpte till. De tog beslutet snabbt, så de såg det också.

Är det ändå inte lite nervöst innan det spikas?

– Ja så är det, man vet ju inte hur domarna uppfattar det som, men de såg det, så det var skönt.

Hur ser du på din egen insats? Jag tyckte du gjorde en grym tredje framför allt…

– Det speglar hur vi spelar, första är helt ok, andra mindre bra och tredje känns det bra i. Vi får långa anfall och mycket tid i anfallszon och skapar ytor åt varandra.

Hur tycker du kedjan du spelar i funkar tillsammans?

– Vi hade det lite knackigt till en början, Otto har inte spelat så mycket center. Men det har gått mycket bättre på slutet, Otto gör det grymt och jag och ”Blomman” börjar hitta varandra bättre och bättre för varje match.

Anton Blomberg förknippas ofta med sitt stenhårda skott, men han har ett grymt spelsinne också!

– Det har han, det fick vi se prov på idag med två perfekta pass, så han har både bra skott och spelsinne. En bra spelare i anfallszon som kan jobba över hela isen, så en bra spelare.

Otto har anpassat sig snabbt till centerrollen, hade du fixat det tror du?

– Inte så bra som Otto gör det, Han är en riktig powerforward som skolat om sig till center, det är inte det lättaste. Men han gör det riktigt bra, även i försvarszonen. Det har gått fort för honom att få det att funka så bra som det gör.