Isak Harrysson om att J20 klarat målet att gå upp till Regional

Idag stod det klart att J20 klarade målet de haft hela säsongen, att gå upp till Regional. Det lyckades de med i kostym då Vita Hästen förlorade mot HC Dalen ikväll. Nu är det en match kvar på måndag hemma mot Vita Hästen och då hoppas vi många vill komma och hylla spelarna och alla i juniorteamet som har gjort en otrolig insats hela säsongen.

Hemsidan ringde upp en av spelarna, Isak Harrysson. En kille som har tillbringat hela sin hockeykarriär i BoIS och nu gör sitt sista juniorår. Jag möts av er riktigt nöjd Isak och det första han säger är -Fy fan vad skönt!

Du som alltid har spelat i BoIS och var med och åkte ur Regional förra säsongen, beskriv känslan nu när ni gått upp igen.

Det är helt otroligt! Jag har inte smält det riktigt än, det är helt sjukt. Jag trodde aldrig att Hästen skulle förlora mot Dalen.

Det har varit ett uttalat mål hela säsongen att ni ska gå upp, det är det enda jag hört nästan när jag intervjuat er spelare. Hur har det varit att spela med det målet under säsongen?

Jag har trott på det hela säsongen. Det har känts fruktansvärt bra. Sen så har det kommit lite skador här och där men jag har fortfarande trott på det. Efter Mjölbymatchen så kände man en liten dipp, vi kände att det kanske var chansen.

Ja där kunde ni säkrat seriesegern och direktavancemang och det var lite tungt direkt efter förlusten men ni reste er snabbt.

Ja det gjorde vi.

En match kvar som ni vill slutföra snyggt förstår jag.

Ja det är väl förmodligen min sista match i BoIS-tröjan så det kommer nog bli känslosamt.

Förhoppningsvis mycket publik som vill komma och hylla er.

Ja det vore jättekul! Sen ska vi göra det bästa av den situationen men just nu njuter man bara.

Ja det är långt till måndag så lite får ni allt njuta.

Ja det ska vi göra!

av Susanna Johansson

Imorgon förmiddag kommer intervju med ass.tränare Filip Thörnqvist