Mariestad BoIS byter klubbmärke!

Mariestad BoIS byter klubbmärke!

Den 19:e juni 2023 gör Mariestad BoIS Hockey en förändring av klubbens grafiska profil.

-Vi vill med nytt klubbmärke påvisa en nystart. Det nya klubbmärket symboliserar att vi vill stärka föreningens kärna och grund. Vi vill att många människor i Mariestad med omnejd ska känna sig hemma i vår förening och vilja vara en del av Mariestads BoIS Hockey, säger Malin Ohlsson (ordförande)

Förändringen av klubbens grafiska profil kommer ske stegvis. I ett första skede är det herrarnas A-lag som kommer bära den nya loggan på matchtröjorna och på träningskläderna, även damernas vita bortaställ kommer få den nya loggan. Allt material som beställs från vår samarbetspartner Intersport kommer från dagens datum att få den nya loggan på sig. Vi beräknar därför att det kommer ta någon säsong innan alla lag har fått den uppdaterade grafiska profilen.

-Det är ett medvetet val av föreningen att byta ut den grafiska profilen stegvis. Det kommer ske genom ett nära samarbete med Intersport. Genom att byta ut den grafiska profilen anser vi att föreningen kopplas samman med historian, staden och människorna på ett närmare och bättre sätt än innan. Vi tror att förändringen kommer bli positivt mottagen av de allra flesta. Den nya loggan innehåller en tradition och historia som vi vill ta tillvara på, samtidigt som det symboliserar en nystart i föreningen! Hoppas ni känner likadant, säger Tobias Sandberg (Vice Klubbchef)

Från och med idag har vi även ett helt nytt sortiment av supporterartiklar. Klicka här för att se det nya utbudet och kontakta kansliet på [email protected] alternativt 0501-122 33 för att lägga din beställning redan idag!

Mer information om föreningens nya grafiska profil kommer löpande.