Viktig information inför Allettan!

Äntligen börjar Allettan Södra! Mariestad BoIS startar med en hemmamatch mot KRIF Hockey imorgon torsdag den  28/12.

Till Allettan har vi genomfört lite förändringar i och omkring Mariehus Arena för att förbättra upplevelsen för dig som besökare.

Öltält vid C-läktaren

Vid ett antal matcher under Allettan med start imorgon kommer vi ha ett extra öltält i Mariehus Arena. Detta tält är placerad vid den gamla rökrutan med utgång bredvid C-läktaren och under den ordinarie puben.

Öltältet kommer vara öppet under morgondagens match och kommer öppna 17.00 tillsammans med övriga entrén. Inför varje match kommer det ut information om öltältet kommer hålla öppet eller inte.

Tänk på att ingen alkohol får tas med ut från tältet och in i arenan. Det är 18-års åldersgräns som gäller.

Rökrutan borttagen

Under säsongen har vi haft en rökruta bredvid C-läktaren med utgång under puben. Den är från och med imorgon torsdag den 28/12 borttagen och kommer förbli så. Detta medför att Mariehus Arena blir en helt rökfri arena. Du som besökare kommer därför inte ha möjlighet att gå ut och röka i pauserna.

B-hall stängd för genomgång

Vid eventuell aktivitet i B-hallen under matcherna är all genomgång via A-hallen förbjuden. Om du som förälder ska lämna/hämta barn sker ingång och utgång via B-hallens dörrar. Det gäller även dig som aktiv.

Om detta inte efterföljs kommer vi bli tvingade att stänga B-hallen helt under A-lagsmatcherna.

Visitering och väskor

Vi vill bara påminna dig som besökare att det sker visitering av samtliga och att väskor är förbjudet att ta med in i Mariehus Arena. Undantag finns för skötväskor som får tas med in efter visitering av denna.

Kom därför i god tid till Mariehus Arena för att undvika köbildningar!

Förändringar i utbudet i kioskerna

Vi arbetar för att förändra och förbättra kioskutbudet i Mariehus Arena och kommer införa detta under Allettan. Detta är dock inte klart till morgondagens match, utan vi återkommer när förändringen är genomförd.

Vid frågor kring förändringarna ber vi dig kontakta kansliet på 0501-122 33.

Varmt välkomna till Mariehus Arena under Allettan med start under morgondagens match mot KRIF. Du har väl inte missat att vi presenterar den nya BoIS-låten imorgon vid 18.45 i Mariehus Arena?

Entrén öppnar 17.00 imorgon tillsammans med BoIS-puben och öltältet.

Köp dina biljetter till matchen här: Mariestad BoIS-KRIF Hockey