Grym kämpainsats gav segern borta mot Strömsbro!

💙💛💙💛 Hög moral och riktig kämparglöd gav segern mot Strömsbro💙💛💙💛

På pappret en mycket svår bortamatch! Mycket inspirerande första 5 minuter med bra fart och bra tryck i anfallszon. 6:15 får vi utvisning på Didrik Lif för delaying the game. Bra samlat boxplay. 14:17 får Strömsbro utvisning. Vi ser ned tempot alldeles för mycket och lyckas inte skapa någon farlighet. Bra första period på det hela sett.
Skotten: 8-9

Strömsbro kommer ut tuffare i andra perioden och ger oss 2 jobbiga minuter. 2:55 driver Mikael Hedlund upp pucken och får in den framför mål. 0-1 på pass av Olle Dahlman och Rasmus Larsson. 6:48 får Strömsbro ett straffslag. Fröberg lugn som en filbunke i mål och räddar snyggt. I bytet efter går vi till anfall och Olle Dahlman gör 0-2 assisterad av Rasmus Larsson och Mikael Hedlund. Efter 14:31 passar Gustav Kapborg up pucken till Mateusz Szurowski som friställer Dennis Von Walden som snyggt skjuter i krysset, 0-3. 18:57 serverar Dennis Von Walden pucken till Emil Gabrielson som gör 0-4.
Skotten: 17-8

Endast 42 sekunder in i tredje åker Dennis Von Walden ut 2 minuter för interference. Bra boxplay igen. Strömsbro går ut för fullt första fem men vi spelar med stort tålamod. Efter 7.03 gör Strömsbro 1-4 efter att Oscar Fröberg först gjort en jätteräddning. Resten av matchen trycker Strömsbro på och vi fick kämpa för att freda vårt mål. Vi spelade dock mycket disciplinerat och med stort tålamod. En riktig kämpa insats och 3 galet viktiga poäng in på kontot.