Troja-kille till Tyringe

Tyringe har gjort klart med den 19-årige försvararen Thage Pettersson. Till klubbens hemsida säger Troja-fostrade Pettersson följande om flytten;

– Det känns kul och inspirerande att komma till Tyringe. Tränaren Marcus Norell ringde och sa att han ville ha mig i laget, sedan var jag nere på besök och det ser jättebra ut med anläggningen och förutsättningarna i Tyringe.

– Jag är en tvåvägsback med ett bra skott. 1.92 och 90 kilo så jag är en stor grabb och jag försöker använda min storlek på isen, men jag är ändå bra på skridskorna. Sedan är jag en jäkla vinnarskalle, säger Pettersson om sin spelstil.
 

Följande spelare är nu klara för spel i Tyringe kommande säsong:

Målvakter:

Charlie Fredriksson
Olivier Tornerefeldt

Backar:

Mattias Eriksson
Marcus Korutschka (ny)
Oliver Lindqvist
Pa-Mansu Janneh (ny)
Thage Pettersson (ny)

Forwards:

Albin Lindqvist (ny)
Belmin Mesanovic
Viktor Sundström

 

Tränare:
Marcus Norell
André Reimer

 

Spelare in:

Marcus Korutschka, B, HA74
Albin Lindqvist, F, Troja/Ljungby J-20.
Pa-Mansu Janneh, B, SK Lejon
Thage Pettersson, B, Helsingborg

Spelare ut:

Ludvig Jardeskog, B, Vimmerby