Vår kapten Magnus Isaksson fortsätter!

Piteå Hockey kan stolt presentera Magnus Isaksson som kapten och härförare även kommande säsong.

-Det känns fantastiskt att få spela med de här grabbarna. De ger alltid allt för varandra och på så vis är det ganska enkelt att vara kapten i laget, säger Isaksson till hemsidan.

Magnus Isaksson har en mycket gedigen erfarenhet som ishockeyspelare med spel i SHL med Luleå HF och allsvenskt spel med Björklöven och Borås. Dessutom har “Mange” producerat smått fantastiska 266 poäng på 214 grundseriematcher för Piteå HC samt 41 poäng på 50 slutspels- och kvalmatcher (Klicka här för att se statistik).

Piteås sportchef hyllar Isakssons ledaregenskaper och spelförståelse:

-Mange ställer höga krav på sin omgivning och har höga mål för sig själv och för föreningen. Hans besitter unika egenskaper som spelare vilket visar sig i hans jämna och oerhört höga poängproduktion. Jag håller honom som en av de allra bästa spelarna i hela HockeyEttan, säger Jonatan Glader till hemsidan.

31-årige Isaksson går kommande säsong in på sin sjätte raka säsong i hemmaklubben.