Veckans lag #3 Hockeyettan Södra

Veckans lag utgörs av de sex spelarna som utmärkt sig mest under den gångna veckan i Hockeyettan. Denna vecka är det dessa sex spelare som representerar den Södra serien.

Målvakt: 

Sebastian Ericsson – Mörrum (1)

Mörrumskeepern stod för en helgjuten insats när hans lag plockade tre poäng hemma mot Kalmar. Burväktaren stod för 28 räddningar på 30 skott och hade en räddningsprocent på 93,33%.

Backar: 

Pontus Näsén – Vimmerby HC (1)

Vimmerby plockade tre nya poäng i bortamatchen mot Helsingborg med 2-1, till båda målen spelade Pontus Näsén fram och var en starkt bidragande orsak såväl framåt som defensivt.

Dave Lindarv – Mörrum (1)

Lindarv är en viktig pjäs i Mörrums lagbygge, med sin rutin lyfter han laget och under matchen mot Kalmar blev det två assist från Lindarvs klubba.

Forwards: 

Andreas Nordfeldt – Kallinge/Ronneby IF (1)

Stod för två mål och en assist när KRIF besegrade Halmstad på bortais. Ledde laget med sitt spel och visade hur KRIF spelarna ska agera.

Johan Lindholm – IF Troja/Ljungby (1)

Troja/Ljungby har vaknat till på allvar i Hockeyettan och Johan Lindholm stod för ett mål och två assist under matchen mot Hanhals.

Mikael Johansson – Kristianstad IK (1)

Kristianstad  går fram som en ångvält i Hockeyettan, laget har bara tappat en poäng på de inledande sex matcherna och under segermatchen mot Nybro stod Mikael Johansson för ett mål och en assist.

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag finns de att läsa här under:

Veckans Lag #2 Södra

Veckans Lag #1 Södra

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath