Klara segrar i öst

Vallentuna – Hudiksvall 0-3

Vallentuna stod upp bra mot seriesuveränen Hudiksvall men fick inte hål på Magnus Åkerlund i HHC-kassen. Hudik gör 1-0 och 2-0 i den första perioden och i slutet av den matchen sätter Hudiksvalls lagkapten Jonas Lindström 3-0 i tom bur.

Trångsund – Ha

mmarby 0-4

Trångsund vann skotten med övertygande 36-22 men Hammarby vann matchen med 4-0 efter bland annat två mål från Eric Winbergh. Sebastian Andersson räddade samtliga Trånkanskott.

Huddinge – Sollentuna 6-0

Huddinge vann den på förhand tuffa matchen mot Sollentuna med hela 6-0 efter att ovane målskytten Fabian Lundh gjort sina tre första mål för säsongen. Huddinges målvakt Pontus Eltonius räddade samtliga 14 SHC-skott. I Sollentuna saknades nyckelspelaren Lucas Lagerstedt i laguppställningen. Huddinge förde matchen under stora delar av de sextio minuterna och vann skotten med övertygande 38-14.