Veckans lag i Allettan Norra #2

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

 

Målvakt:

Robin Wallin, Väsby

Vilken bredd Väsby visar upp på målvaktssidan! Förra veckan var det Wallins kollega Linus Ryttar som tog plats i Veckans lag, denna gång är det Wallins tur. Efter att ha vaktat kassen i veckans matcher mot Hudiksvall och Piteå kan Wallin summera totalt 66 räddningar, fyra av sex poäng och endast fyra insläppta mål. Imponerande!

 

Backar:

Johan Pettersson, Kalix

Kalix har börjat Allettan aningen ojämnt, men att Pettersson levererar högklassigt spel kväll efter kväll överraskar nog inte någon. Efter mål i båda veckans matcher har Pettersson nu gjort

fyra mål på lika många matcher och leder sitt Kalix i precis samtliga delar av spelet.

 

Robin Nilsson, Enköping

Enköping vann två av tre tuffa matcher i veckan och Nilssons fina spel var en starkt bidragande orsak. Efter att ha gjort det avgörande målet på övertid mot Piteå hittade Nilsson återigen nätet mot Vännäs och kan även summera veckan utan att ha varit inne på isen på något baklängesmål i spel fem mot fem.

 

Forwards:

Jesper Ylivaino, Boden

Ylivaino har visat upp en imponerande offensiv hela säsongen och veckan som gick var inget undantag. Två assist mot Köping följdes upp av två mål mot Borlänge, varav det sista var det matchavgörande 2-3-målet på övertid.

 

Anton Svensson, Köping (2)

Svensson var med redan i första upplagan av Veckans lag och har fortsatt på den inslagna vägen. Efter två assist mot Boden och både mål och assist mot Kalix leder Svensson poängligan i Allettan Norra och är monumentalt viktig för Köping.

 

Nick Hedemyr, Väsby

Väsby tog sju av nio poäng i veckan och Hedemyr var i allra högsta grad i händelsernas centrum. Efter två mål och en assist summerar Hedemyr totalt sex poäng på Väsbys fem första matcher, bäst i den interna poängligan.

 

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag?

Veckans lag i Allettan Norra #1

 

 

//Marcus Malmsten