Veckans lag Norra vårserien #2

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

Målvakt

John Westermark, SK Lejon (2)

Westermark fortsätter visa klass i Norra vårserien. Efter en nolla i premiären kom ytterligare en nolla i matchen mot Asplöven där han stod för 35 räddningar. I förlustmatchen mot Teg fick han göra hela 39 räddningar och höll sitt lag kvar i matchen enda till slutet. Bra start på John Westermark.

Backar

Kevin Lidström, SK Lejon

Kevin stod för två assist i matchen mot Asplöven och är med sina totalt tre assist poängbäst av backarna i den norra vårserien.

Gabriel Munck, Kiruna AIF

Gabriel Munck målade för Kiruna AIF när laget förlorade mot Örnsköldsvik och har +2 i plus/minusstatistiken under veckan som gått. Backen har nu gjort två mål totalt i vårserien.

Forwards

Jacob Hansson, Kiruna AIF

Jacob, som gjorde 26 poäng på 20 matcher i grundserien, har också inlett vårserien bra. Fyra assist i derbyvinsten mot Kiruna IF i veckan följdes upp med ytterligare en assist mot Örnsköldsvik. Totalt fem assist i veckan och nu i topp av poängligan.

Sebastian Magnusson, Örnköldsvik

Sebastian hade en lyckad match mot Kiruna AIF där han gjorde två mål och spelade fram till ytterligare ett. Alla tre i powerplay dessutom där han är ett vasst vapen för Örnsköldsvik.

Mattias Törnqvist, SK Lejon (2)

Törnqvist stod för två mål och två assist i SK Lejons seger mot Asplöven och med dessa fyra poäng adderat till hans mål i premiären är han nu tvåa i poängligan.

Har du missat tidigare upplagor av veckans lag?

Veckans lag norra vårserien #1

/Mathias Berglund