Veckans lag Östra vårserien #3

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått

Målvakt

Benjamin Johansson, Sollentuna

Benjamin Johansson har gjort det riktigt bra där längst bak där han räddade alla 48 skott och höll sin första nolla i vårserien mot Trångsund. Han följde upp det med ytterligare en bra match när han räddade 26 av 28 skott mot Segeltorp. Johansson huserar på en andraplats i målvaktsligan med 92.55%.

Backar

Adam Hansen, Segeltorp

Adam bidrog minst sagt till de två poängen Segeltorp tog mot Nyköping. Där blev han först målskytt och spelade sedan fram till avgörandet på övertiden. I matchen efter slog han till med ytterligare ett mål. Båda målen gjordes i powerplay.

Felix Lundqvist, Hammarby (2)

Felix fortsätter leverera och stod för ett mål och två assist från sin backplats i veckan. Dessutom +4 i +/- statistiken vilket är fina siffror. Lundqvist är också den back som leder backarnas poängliga i östra vårserien.

Forwards

Gilito Garcia, Nyköping

Nyköpingsforwarden med det härliga namnet stod för ett mål mot Segeltorp och i matchen mot Hammarby ytterligare ett mål samt ett assist. Totalt två mål och ett assist som gör att han leder den interna poängligan.

Eric Winbergh, Hammarby (2)

Eric Winbergh fortsätter ösa in poäng för Hammarby. I matchen mot Hanviken stod han för ett mål innan han steppade upp ytterligare mot Trångsund där han gjorde ett mål och tre assist. Detta toppade han sedan med att göra ytterligare en assist mot Nyköping samt ett straffmål. Hyfsad vecka!

Marcus Andersson, Vallentuna (2)

Marcus satte en av straffarna i straffvinsten mot Hanviken och fortsatte leverera i den heta förstakedjan i Vallentuna matchen efter. Två mål och ett assist från Marcus klubba i segern mot Trångsund som gör att han nu står på sju poäng efter sina fem spelade matcher.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag?

Veckans lag Östra Vårserien #1

Veckans lag Östra Vårserien #2

/Mathias Berglund