Huczkowski “Vi är ett lag som vill spela hårt och tufft”

Boden har inte förlorat en enda match i Allettan under ordinarie tid. En spelare som tagit ett rejält steg framåt under säsongen är 21-årige Sebastian Huczkowski som under säsongen gjort 20 mål och 14 assists på 29 matcher. Huczkowski kom till Boden inför förra säsongen från Luleås J20-lag. J18-åren tillbringade dock Bodens målkung i Piteå.

Hur är läget inför derbyt mot Piteå?
Allt är bara bra vi har haft bra träningar senaste dagarna så vi är i bra form.

Hur är stämningen mellan lagen?
Det är ju klart att man vill slå Piteå lite extra gärna eftersom många har ett förflutet i just den klubben, sen om man kollar på dom tidigare mötena mellan oss så har det varit ganska hårda bataljer men det ser vi bara som positivt eftersom att vi är ett lag som vill spela hårt och tufft, sen tror jag inte att den här matchen kommer bli snällare än någon utav dom tidigare.

Ni vann senaste mötet mot dem, hur ska ni göra för att upprepa den bedriften ?
Det är inga hemligheter det är ett hårt jobb och en ruggig krigarmentalitet som kommer göra att vi vinner matchen och det vet hela laget om.

/Mats Tjernström

Foto: Mats Tjernström Swe Press Photo

Läs också
Veckans Match: Inför Piteå – Boden
Piteåbacken Oskar Matushkin inför matchen