Nyckelmatcher väntar i västra vår

Skövde – Lindlöven
Tabellfyran Skövde spelar ikväll en måstematch mot serieledande Lindlöven. Skövde ligger inför matchen sju poäng efter Lindlöven i tabellen och måste vinna om man vill hänga på i kampen om playoffplatsen. Lagen har drabbat samman tre gånger denna säsong, Lindlöven har vunnit samtliga av dessa.

Forshaga – Kumla
Tabelltvåan Forshaga tar emot tabelltrean Kumla i en tuff match i Ängevi ishall. Lagen ligger tre respektive fyra poäng efter serieledande Lindlöven i tabellen så matchen är oerhört viktig för båda lagen. Kumla har vunnit de senaste två matcherna mot Forshaga, bryts den trenden ikväll?

Malung – Surahammar
Malung föll senast mot serieledande Lindlöven med 3-2. Ikväll spelar man en oerhört viktig match för att utöka avståndet till lagen under kvalstrecket. Ett av dessa lag är Surahammar som inför matchen har sju poäng upp till dalmasarna. På tre möten under säsongen så har Malung vunnit två och Surahammar ett.

/Mats Tjernström