TALANGFULL POÄNGSPELARE KLAR FÖR VÄSBY

Väsby Hockey är glada och stolta över att kunna presentera den poängstarka forwarden Eric Winbergh som första nyförvärv till Väsby Hockey.

Eric kommer närmast till Väsby från Hammarby där han den gångna säsongen sprutade in poäng. Med arton mål och femton målgivande passningar var han en stor anledning till att Hammarby under vårkanten sånär kvalificerade sig för ett Allsvenskt kval. Sin hockeyuppfostran har den tjugoettåriga Eric fått i Huddinge men han tillbringade sin juniortid i Dalarna och Leksand. Där spelade Eric såväl J18 som J20 ishockey och visade då bland upp sin målfarlighet. Det är sedan en egenskap han har förädlat vidare på seniornivå som den gångna säsongen blev ett bra kvitto på, och då framförallt under vårserien där han placerade sig på en fjärdeplats i den totala poängligan för Hockeyettan Östra Vår.

Eric karaktäriseras av sin fart och målfarlighet ute på isen och vi är väldigt glada över att han vill fortsätta sin utveckling i Väsby Hockey och hälsar honom varmt välkommen.

Erics fulla karriär kan ni se här via länken:

https://www.eliteprospects.com/player/230059/eric-winbergh

Sportchef Tom Tärnström om Johannes tillskott till truppen.

– Eric är en skridskostark och spelskicklig center som också kan spela vinge. Han besitter egenskaper i sitt spel som kommer passa vårt sätt att spela hockey väl. Det ska bli spännande att se honom i vår miljö nästa säsong!

Foto: Henric Wauge

Förutom Erics intåg i truppen kan vi även precis som vi redan skrivit om på klubbens Facebooksida, berätta om att Linus RyttarFredrik StridlundViktor ÅströmMikael LengmoMartin LiljekvistPontus KarlssonFelix Dahlgren, Tobias Hilmerstam samt Christian Holmblad glädjande nog valt att förlänga sina kontrakt med Väsby Hockey.