SHL-motstånd i första träningsmatchen!

Nybro Vikings IF möter under onsdagskvällen IK Oskarshamn i säsongens första träningsmatch. IK Oskarshamn är nykomlingar i SHL och det bjuds på hårt motstånd direkt för hemmalaget i Liljas Arena!

Datum: Onsdag den 7 Augusti
Tid: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Domare: Jim Bergqvist
Livesändning: Barometern.se sänder matchen!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Vad är dina tankar om truppen som helhet?

– Helheten känns bra, vi har under upptakten haft några backar borta, tyvärr. Det laget vi har fått ihop känns bra och vi har kommit igång bra.

Hur ser läget ut i truppen?

– På forwardssidan har vi fullt, men två backar har blivit sjuka och det har stukat till det lite för oss. Linus Olsson och Anton Andersson har varit sjuka i veckan och jag tror inte någon av dem kommer att spela mot Oskarshamn.

Hur känns det nu inför ispremiären mot Oskarshamn?

– Det ska bli kul, vi får något rejält att bita i. Det gäller att jobba hårt oavsett vad det står på tavlan. Vi möter ett väldigt bra lag och det kommer att bli hårda bud. Det kommer att bli inspirerande.

Hälsning till fansen inför ispremiär och kommande säsong?

– Jag hoppas naturligtvis att folk kommer och kollar på matcherna och börjar sätta sig in i vilket lag vi har. Det finns ett bra grundintresse för hockeyn här i Nybro. Både jag och laget hoppas att publiken kommer och supportar oss och att intresset och stödet fortsätter.

Lycka till i kommande säsong!

– Tack!