INFÖR BHC – DALEN

Dags för den andra träningsmatchen i Lejonkulan där HC Dalen står för motståndet. Nedsläpp ikväll kl. 19:00. Tränare Janne Ericson ger sina tankar inför matchen och läget i truppen:

Hur är läget i truppen?
Saknas gör som sagt Mark Corbett som är på plats nästa vecka och Joonas Huovinen missar matchen på grund av skada. Övriga spelare tränar för fullt och är tillgängliga för spel. Adam Höglund startar i målet och Alexandr Ossipov och Oscar Ribbnäs gör säsongsdebut. Vi har gjort lite små justeringar i femmorna men behållt stommen i dem sen matchen mot Halmstad.

Tankar om motståndet?
Det blir en tuff utmaning för oss mot ett Dalen som är ett riktigt bra div 1-lag. Kul att se hur grabbarna står sig mot lite tuffare motstånd. Upp till bevis!

Tankar om matchen?
Oavsett vilket motstånd vi möter så gäller det att fokusera på vårt sätt att spela och tro på det vi gör. Hårt arbete och med tanke gäller alltid och det visade vi mot Halmstad senast. Självklart strävar vi efter kvalitet och noggrannhet i allt vi gör. Alla lag är i starten av säsongen vilket innebär mycket träning på is och fys. Men det gäller att kunna prestera bra även fast man är sliten. Det är bara att gilla läget!

Varmt välkomna in i kylan kl 19:00!