ons 19 feb Slut
Hockeylag KLR 4
Hockeylag MRM 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag KUM 2
Hockeylag NYK 5
ons 19 feb Slut
Hockeylag FOR 4
Hockeylag SUR 0
ons 19 feb Slut
Hockeylag MAL 6
Hockeylag LND 5
ons 19 feb Slut
Hockeylag PIT 2
Hockeylag KIR 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag TEG 3
Hockeylag BOD 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag STR 10
Hockeylag SHC 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag SEG 2
Hockeylag WIN 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag ESK 5
Hockeylag HIF 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag VHC 3
Hockeylag ORN 6
ons 19 feb Slut
Hockeylag LIN 2
Hockeylag BHF 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag OIK 0
Hockeylag VSB 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag HHC 8
Hockeylag VBK 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag GRU 2
Hockeylag SIK 12
ons 19 feb Slut
Hockeylag HAH 2
Hockeylag KRIF 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag NYB 2
Hockeylag MAR 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag VRH 2
Hockeylag TRO 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag TRA 0
Hockeylag HUD 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag DAL 4
Hockeylag TYR 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag BOR 1
Hockeylag VIM 6
tor 20 feb Slut
Hockeylag LEJ 1
Hockeylag KAL 4
tis 25 feb 19:00
Hockeylag HAH -
Hockeylag VSB -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -

INFÖR BHC – HANHALS

Åter dags för träningsmatch i Lejonkulan där vi tar emot Hanhals Kings 17/8 kl. 15:00. Detta är även säsongens sista träningsmatch på hemmaplan, efter det åker laget till Danmark för att spela två träningsmatcher, mer om det nästa vecka!

Så här säger tränare Janne Ericson om morgondagens match:

Hur är läget i truppen?
Mark Corbett kommer den 21/8 till Borås och Joonas Huovinen är fortfarande skadad. Johan Lantz startar i målet. Vi har gjort lite ändringar i laget och det är bra för oss tränare att få se spelarna i lite olika omgivningar under försäsongen.

Tankar om motståndet?
Vi får möta en mycket bra lag, vilket blir en härlig utmaning för oss. Hanhals gick till Allettan förra året och gjorde en bra säsong. Många av spelarna i laget är skolade i Frölundas Akademi och de har också fått in en del nya spelare utifrån som är duktiga. Vi får räkna med att det går fort från början så det gäller för oss att vara med från start, både i “kropp och knopp”.

Tankar om matchen?
Dags att hitta tillbaka till vinnarspåret igen. Mycket var bra i senaste matchen mot Dalen och det tar vi självklart med oss. Det gäller för oss att vara konsekvent i spelet och att fullfölja det hela matchen ut och tro på det vi gör. Helt enkelt “skapa goda vanor”. I dagens hockey pratar man mycket om att kunna ställa om till “Anfall & Försvar” och “Försvar & Anfall” snabbt. Allt går lite fortare nu, lagen och spelarna vi möter är lite skickligare, både spelmässigt och tankemässigt. Sedan vet ju alla att spelet avgörs framför bägge målen, offensivt och defensivt. Det gäller för oss att vara starka i dessa områden. Jag ser fram emot en fartfylld hockey med tanke från båda lagen. För då lär man sig mycket om spelet och det blir roligt att titta på också.

Välkomna till Lejonkulan!
Janne Ericson