Inför Enköpings SK vs Väsby

Det är dags för genrep! Med mindre än en vecka kvar till seriestarten styr Väsby under tisdagskvällen till Enköping för att där ta sig an seriekollegan i Bahcohallen. Väsby avslutar alltså träningsspelandet såsom laget började och faktum är att Väsby också möter detta grön-svarta gäng även i nästa vecka, men då är det andra omgången i grundserien som väntar.

 

Med andra ord handlar matchen under tisdagskvällen lite om att sätta sig i respekt inför vad som komma skall. Senast vi möttes i Vilundahallen i säsongspremiären vann Väsby med klara 7-2 men det i en match som var betydligt jämnare än vad siffrorna vittnar om. ESK är ett bra gäng och som kommer att vara med och slåss om platserna topp 5 så nog blir det en bra genomkörare för Väsby inför söndagens premiär.

 

Väsby ställer upp med sju backar och tio forwards och där några vilar medan några fortfarande har lättare skador som håller dem borta från genrepet. Det gör att en trolig laguppställning tisdag kväll ser ut enligt följande:

 

Linus Ryttar (Edvin Olofsson)

 

Gabriel Österberg – Fredrik Stridlund

Alexander Glimtoft – Mikael Lengmo

Martin Liljekvist – Viktor Åström

Fredrik Falk

 

Elliot Lorraine – Christoffer Gozzi – Johannes Nilsson

Nick Hedemyr – Jonathan Rodensjö – Eric Winbergh

Felix Dahlgren – Jesper Kemi – Manfred Ehlers

Tobias Hilmerstam

 

Vilar:

Razmuz Waxin-Engback – rehab

Pontus Karlsson – skadad

Oliver Horrsell – skadad

Christian Holmblad – vilar

Anton Rask – vilar

 

// Krister Holmgren