Sura skrällvann och Forshaga vann derbyt

Hockeyettan Norra
Kiruna AIF och Piteå bärgade i dag sina första trepoängare för säsongen. AIF vann hemma mot Vännäs med 4-1 medan Piteå besegrade Örnsköldsvik med samma siffror. I dagens tredje match i den norra serien vann Östersund hemma med 6-2 mot Lejon.
Kiruna AIF – Vännäs 4-1
Östersund – Lejon 6-2
Piteå – Örnsköldsvik 4-1

Hockeyettan Västra
Conny Strömberg noterades för tre assists då hans Surahammar lyckades vinna dagens match mot Skövde med 4-3. Med 2.16 kvar att spela av den tredje perioden satte Jesper Hedman matchavgörande målet. I värmlandsderbyt mellan Forshaga och Grums drog hemmalaget Forshaga det längsta strået och vann med 2-1.
Surahammar- Skövde 4-3
Forshaga – Grums 2-1

Hockeyettan Södra
Hanhals drog längsta strået i Iffehallen ikväll. Med bara 1.09 kvar att spela av ordinarie tid satte Emil Backman 3-3 pucken. Och under förlängningen kunde Kim Roussakoff göra 4-3, vilket gör att Hanhals tar med sig två poäng hem till Kungsbacka.
Kalmar – Hanhals 3-4 SD

/Mats Tjernström